خرید خانه در استانبول

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

خرید خانه در استانبول

استانبول، شهری میان دو قاره معروف اروپا و آسیا است که این تفکیک بندی توسط تنگه بسفر صورت گرفته است. این شهر یکی از شهرهای بزرگ در جهان بوده که آمیخته با تمدن مدرن غربی و تمدن سنتی شرقی است به طوری که فرهنگ ها و افراد مختلف را در طول سالیان دراز در خود جای داده است. استانبول شهر نمادین کشور ترکیه است که بیش از هر شهر دیگری دستخوش تغییرات بوده و با هر موج جدیدی از حاکمان خو گرفته است. این شهر پلی میان شرق و غرب است که گستردگی آن به اروپا و آسیا می رسد. استانبول تنها کلان شهر میان دو قاره است.

شهر استانبول از پرجمعیت ترین شهرهای ترکیه محسوب می شود و حدود 25 منطقه را در بر دارد. استانبول (قسطنطنیه) در تاریخ طولانی خود به عنوان پایتخت امپراتوری روم، امپراتوری بیزانس، امپراتوری لاتین و امپراتوری عثمانی مورد توجه قرار گرفته است. بین سال های (1453-1922) استانبول پایتخت فرهنگی اروپا لقب گرفت. مناطق تاریخی استانبول در سال 1985 به فهرست میراث جهانی یونسکو اضافه شدند.

دو وجه مهم و مشترک زندگی در شهر استانبول، آزادی مذهب و نگرش لیبرال است. با وجود اینکه بیشتر جمعیت این شهر در دسته مسلمانان قرار دارند، اما آوازه مردسالاری قسطنطنیه برای مسیحیان ارتدکس شرقی در سراسر دنیا هنوز هم پر رنگ دیده می شود. این شهر مکانهای عبادی زیادی برای فرقه مسیحیت و یهودیت نیز دارد.

این آزادی نگرش تا حدی به کلانشهر بودن استانبول بر می گردد. این شهر همیشه شهری بزرگ محسوب شده و رشد پایدار جمعیتی را از دهه 1940 تجربه کرده است. این روند رو به رشد جمعیت به مهاجرت مردم مناطق روستایی مربوط می شود که در جهت بهبود وضعیت زندگی به این شهر مهاجرت کرده اند. افزایش مهاجرت ها سبب شد که جمعیت استانبول در سال 2014 به بیش از 14 میلیون نفر برسد.

این شهر ساحلی با آب و هوای بسیار خوب یکی از گزینه‌های مناسب برای انتخاب و اقدام خرید خانه در ترکیه است. اما خرید خانه در استانبول یک اقدام مثبت و بسیار مناسب است. استانبول به عنوان توریستی‌ترین شهر ترکیه، با آب و هوایی چهار فصل بهترین مکان برای خرید خانه در این کشور است.

جاذبه های گردشگری استانبول

موزه ایاصوفیه : ایا‌صوفیه با آن معماری اعجاب‌انگیزش به مدت ۱۰۰۰ سال کلیسای پر‌افتخار امپراتوری روم شرقی بوده و درقرن پانزدهم توسط معمار عثمانی، سینان، به مسجدی با‌شکوه تبدیل شده که گنبدی بزرگ به ارتفاع ۵۶ متر دارد و ۳۰ میلیون کاشی طلا در معماری داخلی آن به کار رفته. امروزه هم این مسجد و موزه به یکی از محبوب‌ترین دیدنی‌های استانبول برای توریست‌ها تبدیل شده. حال‌‌ و‌ هوای بنا توصیف‌نشدنی است؛ شکوه امپراتوری بیزانس و عثمانی در هم آمیخته‌اند و بنای عجیب را به وجود آورده‌اند. ایاصوفیه در حال حاضر موزه‌‌ هنر‌های اسلامی و مسیحی با نمونه‌های خیره‌کننده از موزاییک‌های بیزانسی است.

مسجد سلطان احمد : یکی از معروف‌ترین دیدنی‌های استانبول و شهرت آبی شهر؛ مسجد آبی ۴۰۰ ساله‌ای‌ست که خود ترک‌ها آن را مسجد سلطان احمد می‌نامند، اما میان گردشگران به مسجد آبی مشهور است؛ هم به دلیل کاشی‌کاری‌های آبی‌اش و هم روایتی قدیمی از قایق‌رانان دریای مرمره که انعکاس آبی دریا روی دیوار‌های مسجد شگفت‌زده‌شان می‌کرده. مسجد آبی، شاهکاری است از آقا ‌محمدِ معمار که ساخت آن هفت سال طول کشیده و شش مناره‌ باریک آن از بسیاری نقاط شهر پیداست.

مسجد سلیمانیه : شاهکاری از معمار سینان برای سلطان سلیمان که امروزه به یکی از اصلی‌ترین دیدنی‌های استانبول تبدیل شده است؛ بزرگترین مسجد استانبول که در قرن ۱۶ ساخته شده و با چهار مناره بالای گلدن هورن قرار دارد. مقبره‌ سلطان، همسرش خرم و معمار سینان هم در محوطه‌ مسجد واقع شده. این سازه‌ شاهانه با وجود تزئینات کمتر، همچنان شباهت‌های زیادی به ایاصوفیه، اثر دیگر این معمار دارد.

قصر توپکاپی : نخستین کاخ عثمانی که در قرن ۱۵ میلادی ساخته شد و از آن زمان شاید بیش از هر قصر دیگری در دنیا قصه و رمز و راز به خود دیده؛ سلیم مست که بعد از نوشیدن بی‌اندازه‌ شراب غرق شد، ابراهیم دیوانه که بعد از تحمل ۲۲ سال زندان عقلش را از دست داد و الکساندارای روس یا خرم سلطان، برده‌ای که ملکه‌ قدرتمند عثمانی شد. این قصر اسرارآمیز در محل تلاقی تنگه‌ بسفر، گلدن هورن و دریای مرمره قرار دارد و ۴۰۰ سال قلب تپنده‌ی امپراتوری عثمانی بوده. توپکاپی با آن همه جواهرات، لباس‌ها و تخت‌های طلاکوب یکی از محبوب‌ترین دیدنی‌های استانبول است و حداقل ۳ ساعت مشغولتان می‌کند. اگر وقت کم دارید، دیدن حرمسرا و خزانه را در اولویت بگذارید.

خرید خانه در استانبول

محله های استانبول همه با یکدیگر متفاوت هستند و محدوده قیمت نیز با توجه به منطقه به شدت تغییر می کند. بهتر است یک گشت و گذار در شهر داشته باشید تا تصمیم بگیرید که در کجا می خواهید زندگی کنید. چیزی شبیه به یک آپارتمان قدیمی در سمت آسیا، یا یک خانه زیبا مشرف به بسفر را دوست دارید.

 

 به یاد داشته باشید اگر به دنبال خرید ملک در استانبول هستید، می توانید به جزایر Princes که بخشی از استانبول بوده و می تواند سبک زندگی کاملاً ایده آل و دور از شهر را ارائه دهد، فکر کنید. همچنین به یاد داشته باشید که املاک ارزان قیمت همیشه در حومه شهر واقع شده اند و همه چیز در محله های محبوب و بسفر گران است. توجه داشته باشید که هنگامی که خانه مورد علاقه خود را انتخاب کردید، لازم است که با یک مشاور قابل اعتماد نیز مشورت نمایید. کارشناسان ما در ناب هاوس آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

هنگامی که موفق به یافتن و خرید ملک دوست داشتنی خود شدید ، شاید زمان آن فرا رسیده باشد که با سبک زندگی در ترکیه نیز آشنا شوید. مواردی از قبیل زبان، کار یا امور حقوقی که دانستن آن ها برای زندگی در این کشور الزامی است.

وقتی از خرید خانه در ترکیه سخن به میان می آید استانبول اولین شهری است که مطرح می شود.  استانبول در صدر شهرهای ترکیه برای خرید ملک و سرمایه گذاری است. توسعه  ساخت و ساز از سالهای گذشته در این شهر بسیار خوب بوده است.

 استانبول پتانسیل بالایی برای خرید ملک دارد. به خاطر سومین فرودگاه و کیفیت املاک بسیار زیبا توجه سرمایه گذاران خارجی را به خود جلب نموده است. خرید ملک معمولا بر اساس ظرفیت های سرمایه گذاری، قیمت و موقعیت ملک انجام می شود. از بهترین مناطق استانبول برای خرید ملک می توان به این مناطق اشاره داشت.

منطقه Esenyurt.  : در این منطقه فرودگاه بین المللی جدید استانبول واقع شده است. این فرودگاه بزرگترین و بهترین فرودگاه در دنیا است. طرح احداث مترو باعث دسترسی بیشتر این منطقه به دیگر بخش های شهر می شود.  این منطقه با توجه به فرودگاه بین المللی آن از بهترین مناطق استانبول برای خرید ملک می باشد. قیمت هر متر مربع  در این منطقه روبه افزایش بوده و هست. در سال 2012 قیمت هر متر مربع 800 لیر بوده است. ولی در سال 2016 به قیمت 4000 لیر رسیده است. که این رشد سریع خرید و فروش ملک را در این منطقه نشان می دهد. آمار سال 2020 نشان می دهد که قیمت هر متر مربع  آپارتمان در بخش مرکزی و حومه ای از 4500 لیر تا 5166 لیر می باشد.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments

No Comments

Add a New Comment:

You must be logged in to make comments on this page.