اسلیو معده چه مزایا و معایبی دارد ؟

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

ما در این مقاله سعی کرده ایم به شما نشان دهیم که چه زمانی به عمل اسلیو معده نیازمندید.

مقدمه

یکی از بافت های موجود در بدن انسان بافت چربی است که در بدن انسان در حالت طبیعی در حد نرمالی وجود دارد. گاهی این بافت چربی به علت تغذیه نادرست و فعالیت نکردن و کم تحرکی یا به دلیل عوامل وراثتی و بیماری افزایش یافته و بیش از حد طبیعی در بدن انباشته می شود.

اگر این انباشت چربی به سرعت با رژیم غذایی صحیح و فعالیت بدنی از بین برود فرد به حالت سلامت سابق خود باز خواهد گشت اما اگر فرد توانایی از بین بردن چربی های اضافه را نداشته باشد ، ممکن است سلامتی وی با خطر مواجه شده و علاوه بر کاهش طول عمر  از کیفیت زندگی وی کاهش یابد. به همین علت برای رفع این معضل که امروزه افراد زیادی با آن مواجه اند روش های مختلفی توسط متخصصان تغذیه و پزشکان جراحی های لاغری و مربیان تربیت بدنی توصیه می شود.

 اگر فرد نتواند با رژیم غذایی صحیح یا با فعالیت های بدنی به وزن دلخواه و مناسب خود برسد یا شرایط انجام آن به علت بیماری نباشد، انواع جراحی های چاقی برای انجام این کار وجود دارند .

چاقی

همانطور که در مقدمه بیان شد ، به انباشت بافت چربی در بدن بیش از حد نرمال و طبیعی چاقی گفته می شود. این انباشت چربی می تواند سه اتفاق مهم را برای انسان رقم بزند که عبارت اند از : 1.مبتلا شدن به انواع بیماری های مرتبط با چاقی مانند فشار خون ، مشکلات قلبی و عروقی ، کلسترول بالا ، دیابت نوع دو و  ... 2.کم تحرکی به علت داشتن اضافه وزن و کاهش کیفیت زندگی انسان 3.کاهش طول عمر انسان به دلیل دو مورد قبل

اگر بخواهیم یک فرمول برای چاقی بیان کنیم فرمول آن به این صورت است :

چاقی = رژیم غذایی نادرست و دریافت انرژی غذایی بسیار + فعالیت بدنی کم + عوامل وراثتی و ژن + مصرف داروهای چاق کننده + اختلالات غدد درون ریز + بیماری های روانی

مهم ترین راه برای حل این عارضه که امروزه در بین مردم بسیار رواج پیدا کرده است ، این است که علت آن را بدانیم و در رفع آن بکوشیم. عوامل بسیاری موجب چاقی انسان می شود که علاوه بر کم تحرکی و رژیم غذایی نادرست و مصرف مواد غذایی چاق کننده ، می توان کم خوابی و ریزه خواری در شب ، برهم خوردن تعادل هورمونی بر اثر مشکلات هورمونی، کم کار بودن غده تیروئید و ضعف و کم تحرکی انسان ، مصرف داروهای کورتونی که باعث افزایش اشتها می شوند ، مشکلات روانی و مصرف برخی دارو های اعصاب و غیره را نام برد.

در قسمت بعد نحوه محاسبه شاخص توده بدنی که بوسیله آن چاقی و اضافه وزن فرد تشخیص داده می شود را بیان کرده و بعد به بررسی انواع جراحی های لاغری و جراحی اسلیو معده خواهیم پرداخت .

 )BMIنحوه محاسبه شاخص توده بدنی (

چاقی افراد با عوامل مختلفی سنجیده می شود اما متداول ترین روش آن محاسبه شاخص توده بدنی است . محاسبه شاخص توده بدنی یک روش برای بررسی و به دست آوردن میزان تناسب وزن و قد یک فرد نسبت به یک دیگر است. این روش علاوه بر نشان دادن چاقی فرد ، لاغر بودن یا طبیعی بودن بدن وی را نیز مشخص می کند. فرمول محاسبه شاخص توده بدنی شخص یک سری شاخصه ها را در نظر می گیرد و فرمول آن به شکل زیر است :

قد(متر) * قد (متر) / وزن ( کیلوگرم ) = شاخص توده بدنی

همانطور که در فرمول محاسبه شاخص توده بدنی مشاهده کردید ، اگر وزن یک فرد را که بر حسب کیلوگرم است تقسیم بر حاصل ضرب قد وی بر حسب متر کنیم یا به عبارتی وزن فرد را بر مجذور قد وی تقسیم کنیم ، میزان شاخص توده بدنی و لاغری ، طبیعی یا چاق بودن فرد را بر اساس تفسیری که برای عدد به دست آمده از فرمول آن در نظر گرفته شده است، به دست آوریم . اگر نتیجه به دست آمده از مقدار 5/18 کمتر باشد فرد کبود وزن داشته و لاغر بوده و باید تحت نظر متخصص تغذیه کمی وزن خود را افزایش دهد. اگر عدد به دست آمده در رنج بین عدد 5/18 تا 9/24 باشد ، وزن فرد نرمال و طبیعی بوده و باید در جهت حفظ آن با رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی مناسب بکوشد. اگر عدد شاخص توده بدنی برای شخص بین محدوده 25 تا 9/29 باشد ، فرد اضافه وزن داشته و باید تلاش کند به وزن نرمال باز گردد . بعد از این رنج دو رنج دیگر داریم که چاقی افرادی که شاخص توده بدنی شان در این رنج ها است ، چاقی درجه یک و چاقی درجه دو در نظر گرفته شده است . اگر عدد شاخص توده بدنی بین 30 تا 9/34 باشد چاقی درجه یک و اگر بین 35 تا 9/39 باشد چاقی درجه دو در نظر گرفته می شود. شاخص توده بدنی هرچه از عدد 30 بیشتر شود خطرناک بوده و امکان بوجود آمدن و بروز بیماری های ناشی از چاقی مانند آپنه در خواب ، بیماری های قلبی و عروقی ، دیابت نوع دوم ، کلسترول و فشار خون بالا و بسیاری از بیماری های خطرناک دیگر وجود دارد و فرد باید هرچه سریعتر با تحت نظر قرار گرفتن توسط متخصصان وزن اضافه خود را بوسیله فعالیت بدنی و رژیم غذایی مختص وضعیت خود کاهش دهد و اگر در انجام این روند با مشکل مواجه شد و نتوانست نتیجه دلخواه را به دست آورد باید تحت عمل جراحی لاغری مانند اسلیو معده قرار گیرد که نوع عمل با در نظر گرفتن چندین عامل توسط پزشک متخصص جراحی های لاغری مشخص می شود.

 

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments