Költöztetés és lomtalanítás

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező irányítja az egyének, családok és alkalmazottak áthelyezésének teljes folyamatát a világ minden tájáról a célszolgáltatások, költözési és adminisztratív szolgáltatások révén.

2006 óta arra törekszünk, hogy a költözési folyamat a lehető legsimább legyen. A teljes, háztól-házig nemzetközi költöztetési szolgáltatási megoldást kínáló világméretű hálózaton keresztül a szolgáltatások magukban foglalják az ingyenes szakértői tanácsadást, a csomagolást és a csomagolást, a saját járművek exportját, valamint a hosszú és rövid távú tárolási megoldásokat.

A határozott kedvence, az átfogó és személyre szabott csomagolási és áthelyezési megoldásokat kínál, beleértve a háztól-házig tengeri tranzitbiztosítási csomagokat. A régió egyik első mozgó vállalata volt, amelyet akkreditáltak.

Vezetői költöztetések

Teljes engedéllyel rendelkező és biztosított költöztető társaság, amely 2006 óta működik, és nemzetközi és helyi költöztetést, autószállítást, felesleges poggyászt és tárolást kínál-mindezt egy fedél alatt. Évente több mint 1000 költözéssel és az Európában szerzett nagy hírnevével biztos lehet benne, hogy személyes tárgyai jó kezekben vannak.

Lomtalanítások

A  magyar székhelyű csomagoló- és költöztető cég hat éve költözteti és közben elvégzi a lomtalanítást otthonában és stresszmentes élményt ígér, mivel a legtöbb költözés mindössze egy nap alatt befejeződik. A költözés megtervezésétől kezdve a cuccok összecsomagolásán és az új otthonában történő kipakolásán áthelyezésének minden vonatkozása gondoskodik. Ezenkívül számos biztosítási lehetőséget kínálnak, hogy fedezze vagyonát a költözés során.

Ez a brit vezetésű professzionális költöztető cég egy-egy személyre szabott szolgáltatást nyújt az áthelyezés minden lépésében, és megbízható szolgáltatást ígér megfizethető áron. Még a legjobb szőrös barátjáról is gondoskodni fognak, mivel a budapesti székhelyű cég háziállat-áthelyezési szolgáltatásokat is kínál.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments